Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak, Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı Merkez Yemekhanesi ile ilçe birimlerinde hizmet vermekte olan yemekhanelerde Diyetisyen kontrolü ve denetiminde Üniversitemiz öğrencilerinin ucuz, sağlıklı ve dengeli beslenmesi amaçlanmaktadır.

1 şube müdürü, 1 diyetisyen, 2 teknisyen yardımcısı, 2 hizmetli olmak üzere toplam 7 personel ile hizmet vermektedir.

Üniversitemizde yemek hizmeti 4 çeşit tabldot olarak ihale usulü ile müstecir firmalar tarafından verilmektedir. Söz konusu müstecir firmaların yemek hazırlama ve sonrasındaki süreçlerin kontrolü ve denetimi müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilmektedir.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında tüm yemekhanelerimizde toplamda 400.000 öğrencimize yemek hizmeti verilmiştir.

Öğrencilerimiz yemekhane hizmetinden Online Yemekhane Sistemi üzerinden yararlanmaktadır. Sisteme erişim, öğrencilerimize kayıt işlemi sırasında verilen posta.mu.edu.tr uzantılı e-posta ve parola ile gerçekleşmektedir.

Söz konusu sistemden yemek rezervasyonu yapmak için bakiye yüklenmesi gerekmektedir. Bakiye yükleme işlemi bazı yemekhanelerimizde bulunan KİOKS (Para Yükleme Makinesi) yoluyla öğrenci kimliği ile ya da Online Yemekhane Sistemi içeriğinde bulunan bakiye yükleme bölümünden Sanal Pos yoluyla banka/kredi kartı ile gerçekleştirilmektedir.

*** Yemekhane hizmetinden yararlanacak olan ve Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizinden,  Merkez Kampüste öğrenim görecek olanlar Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı Kart Dolumu bölümünden, ilçe okullarda öğrenim görecekler ise birimlerinde yemek hizmetlerinden sorumlu personele öğrenci kimlik kartlarını güncelleme işlemini yapmaları gerekmektedir. Aksi taktirde yemekhane sisteminden yararlanamayacaktır.

Üniversitemizde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, Üniversitemiz Ücretsiz Yemek Bursu Verilmesine Dair Yönergesi kapsamında Birimimiz tarafından Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başlangıcında belirlenen kontenjan doğrultusunda yemek yardımı gerçekleştirilmektedir.

2000 KİŞİ KAPASİTELİ SITKI KOÇMAN ÖĞRENCİ SARAYI YEMEKHANESİ