“Yamaç Park” Spor Tesisi Hizmete Açıldı



Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi karşısında bulunan alana inşa edilen ve Başkanlığımız bünyesinde hizmet verecek olan 'Yamaç Park' Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın katıldığı törenle açıldı.

Alan çeşitli aktivitelerin gerçekleştirilebileceği bir tesise dönüştürüldü. Birçok sportif faaliyetin yapılabileceği alanda öğrenciler hem uygulamalı hem de teorik derslerini de görebilecek.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Yamaç Park, tüm Üniversite öğrencilerimizin kullanabileceği çok amaçlı bir spor alanı olarak tasarlandı. Göreve geldiğimiz günden bu yana öğrenci ve personelimizin zaman geçirmek isteyeceği, aidiyet duygusu ile kendini güvende hissedeceği ve doğanın bilim ile buluştuğu sürdürülebilir ve yaşanabilir bir yerin hayali kurduk. Yerleşkelerimizi yaşam kalitesi yüksek; sosyal ve kültürel faaliyetler açısından zengin bir cazibe merkezi haline getirmek için çok çalıştık. Çevreye ve insana duyarlı yaklaşımımızla tüm yerleşkelerimizde sürdürülebilirliğe öncelik verdik. Üniversitemizin altyapı ve fiziki alanda gelişimini sağladık. Bu alan doğa dostu kampüsümüzün daha da zenginleşmesini sağlayacaktır” dedi.

 Açılış töreninin ardından öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler gerçekleştirildi.

Törene Muğla Valisi Orhan Tavlı,  Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK, Prof. Dr. Ali BAYRAKDAROĞLU, Prof. Dr. Artay YAĞCI, Genel Sekreter Nagihan ŞAHİN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Daire Başkanımız Şamil Türkay Aktürk, Kızılay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, Üniversite personeli ve öğrencileri katıldı


 

Son Güncelleme Tarihi : 16.06.2022 14:23 Okunma Sayısı : 1023

Son Haberler