Her Telden Her İlden Konseri Gerçekleştirildi

Daire Başkanlığımızın organizasyonu ile “Her Telden, Her İlden” Konseri düzenlendi.

Bir müzik programı aracılığıyla tanışan, farklı şehirlerde yaşayan ve MSKÜ’de ilk defa bir araya gelen solistler, dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin de yer aldığı gecede; Murat Atmaca, Aslı Gökçe Ataşçı, Mine Medetoğlu, Harun Taşdemir, Dilek Kılıç, Gökhan Kalken, Esra Tural, Yusuf Kaya, Sinem Yalçın ve Başak Çetin’in seslendirdiği birbirinden güzel parçalara dinleyiciler de eşlik etti.

Üniversitemiz öğrencileri, Akademik ve İdari Personelin yoğun katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, tüm solistlerin birlikte sahne almasıyla sona erdi. Programın bitiminde Üniversitemzi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BAYRAKDAROĞLU, Prof. Dr. Artay YAĞCI ve Daire Başkanımız Şamil Türkay AKTÜRK tarafından gecede sahne alan soslistlere ve halk dasları grubumuza plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi : 16.06.2022 14:34 Okunma Sayısı : 700