Üniversitemizi ve Ülkemizi Temsil Edecek Sporculardan Daire Başkanımıza Ziyaret

20 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun da gerçekleştirilecek olan Dünya Üniversiteler Combat Kupası’na Üniversitemizden 3 sporcu katılmaya hak kazandı.
Güreş, wushu, sambo, muay thai, boks ve karate olmak üzere 6 branşı içeren dünya kupasına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak Muay thai ve boks branşlarında 3 sporcu ile katılım sağlayacaktır. Öğr. Gör. Dr. Erkan BİNGÖL eşliğinde Üniversiteler arası Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcular Dünya kupasına gitmeye hak kazandı.
Boks branşında Merve SAĞLAM, Muay Thai branşında Hayrullah DENİZCİ ve Vatan Elmas ŞAHAN Üniversitemizi ve Ülkemizi temsil edecek sporcularımız olarak Daire Başkanımız Şamil Türkay AKTÜRK  ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yasin ÖNER'i ziyaret ettiler.

Son Güncelleme Tarihi : 17.06.2022 09:02 Okunma Sayısı : 788